Hirdetés

Ilyen belső nézetből, amikor zombik elől menekülsz a Dying Light 2-ben

|

A Techland és a Storror együttműködésének hála életre kelt a virtuális parkour.

Hirdetés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Dying Light 2 Stay Human jelenleg az egyik legjobban várt játék - nem csupán amiatt, mert minden tekintetben többet és jobbat kínál az elődjénél, hanem azért is, mert a Techland az első részhez hasonlóan valószínűleg még évekig fogja bővíteni, ez pedig rengeteg játékidőt és ezzel együtt szórakozást jelent.

A minőséghez persze idő kell, a játék vezető tervezője pár hete például azzal indokolta a legutóbbi csúszást, hogy duplán ellenőrizniük kell a Dying Light komplex, egymást metsző rendszereit, amikbe természetesen az élvezetes és folyamatos mozgás, azaz a parkour is beletartozik.

Hirdetés

A játék élőhalottakkal súlyosbított világában való közlekedés már a Dying Lightban is hatalmas élmény volt, a készítők pedig azt ígérték, hogy a folytatásban minden eddiginél természetesebben mászkálhatunk majd. Ennek bizonyítására korábban kaptunk már egy gameplay videót, az alábbi kisfilmmel viszont egészen más oldalról közelíti meg a Techland a parkourt:  a Storror csapattal együttműködve elkészült egy élőszereplős anyag, amiben a srácok a valóságban próbálnak meg lootolni egy zombiktól hemzsegő épületben, de a bevetés nem úgy alakul, ahogy tervezték. A prezentáció nagyon hatásos lett, párszor a torkomban dobogott a szívem, ne hagyjátok ki ti se: 

A Dying Light 2 Stay Human várhatóan 2022. február 4-én érkezik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre. Ami pedig a videót illeti, titeket is levert a víz?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)