Hirdetés

Ilyen Cyberpunk 2077 karaktert kell indítanod, hogy ágyba bújhass bizonyos szereplőkkel

|

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen testtípust és hangot választotok a Cyberpunk 2077-ben, ha össze akartok jönni Judyval, Panammel, Riverrel, vagy más NPC-kkel.

Hirdetés

Az már a korai előzetesek alapján is egyértelmű volt, hogy a Cyberpunk 2077 alkotói nem riadnak vissza a testiségtől, így senki sem ért meglepetésként az, hogy a játékban összejöhetünk egyes szereplőkkel. A legtöbb nyíltvilágú szerepjáték nem szokott törődni azzal, hogy karakterünk éppenséggel nő vagy férfi, ha az írócsapat úgy döntött, hogy valamelyik NPC-t el lehet csábítani, akkor azt főhősünk nemétől függetlenül megtehetjük.

Nos, a Cyberpunk 2077 esetében ez egyáltalán nincs így, kulcsfontosságú, hogy a megfelelő testtípust és karakterhangot válasszuk ki (a játékban ugyebár nem nemek vannak, ami teljesen logikus egy kibernetikai módosításoktól hemzsegő társadalomban), ha szeretnénk a lehető legszorosabbra vonni a kapcsolatunkat egyes szereplőkkel.

Hirdetés

Ha például Judyval szeretnétek összejönni, akkor mindenképpen női testtel és ugyancsak női hanggal rendelkező karaktert kell indítanotok. Ezt később nem lehet módosítani (legalábbis egyelőre), így érdemes előre megtervezni a dolgot. Ha Panam a kiszemeltettek, akkor karaktereteknek férfi testtel kell rendelkezni. Ebben az esetben a hangotok nem számít. Ugyancsak nem fontos a hang River esetében, viszont mindenképp női testű karakterrel kell játszani, ha ágyba akartok bújni a nyomozóval.

Ott van még Kerry, Johnny Silverhand egykori zenésztársa. Őt csak férfi testű, férfi hangú V-vel lehet meghódítani. Végezetül pedig ne feledkezzünk el Meredithről sem, aki még a játék elején lehet ágyba vinni: számára nem fontos sem a testünk sem a hangunk, bárkivel kapható egy gyors légyottra. 

Világosan látszik tehát, hogy a CDRP jó előre eldöntötte, mely karakterek kikhez vonzódnak, ha pedig valamelyik NPC a narratíva szerint heteroszexuális vagy épp meleg, akkor ezen semmi sem fog változtatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)