Hirdetés

Ilyen dobozban érkezik majd az Xbox Series X

|

Az Xbox Series X dobozán a lyukak kaptán a legnagyobb szerepet. Mármint a konzolon található lyukak.

Hirdetés

Tegnap hivatalosan is bejelentette a Microsoft az Xbox Series X árát és megjelenési dátumát. Erre reagálva a forgalmazók világszerte elkezdték frissíteni a konzol adatlapját, melyekből újabb infókhoz juthattunk. Noha a konzolról mostanra lényegében mind kiderült, a csomagolást még nem láthattuk. Legalábbis eddig. Persze ez a legkevésbé fontos szempont, de azért egyáltalán nem bánjuk, ha egy új konzol esztétikus csomagolásban kerül a boltokba

Hirdetés

Hogy mi számít esztétikusnak, azt persze már mindenki maga dönti el, de mi nem sok kivetnivalót találunk az Xbox Series X dobozán, ami egyáltalán nem rejti véka alá, hogy milyen masina is lapul a bendőjében. Spoiler: meglehetősen lyukacsos.

Emellett a konzol aljáról is kaptunk egy képet, amin látható, hogy egy kerek talpazat is érkezik a géphez, ami megemeli kicsit, így a szellőzőnyílások még hatékonyabban működhetnek majd:

Nektek hogy tetszik az Xbox Series X doboza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)