Hirdetés

Ilyen durván összelopott konzolt még nem láttál

|

Mióta szinte mindent Ázsiában gyártanak, az olcsó kínai másolat kifejezés már nem is annyira helyénvaló, de egy helyi cég most megmutatta, hogy bizony senki nem másol olyan pofátlanul, mint ők.

Hirdetés

Konzolvásárlás előtt állsz, de nem tudod eldönteni, hogy Xbox One-t, PlayStation 4-et vagy Androidos mikrokonzolt vásárolj-e? Most itt a megoldás! Vegyél egy olyat, ami úgy tűnik, mintha mindhárom lenne egyszerre, de igazából egyik sem.

A hatalmas lendülettel induló, de aztán szomorú kudarcba fulladó Ouya-t nemrég vásárolta fel a Razer, persze nem azért, hogy feltámasszák a konzolt, hanem hogy saját Android TV-jükre, a Forge TV-re tereljék az embereket. Az Ouya helyén fellépő űrt azonnal fel is fedezte egy kínai cég, akik most a Kickstarter helyi megfelelőjén próbálnak 15 ezer dollárnak megfelelő összeget összekalapozni, hogy elkészülhessen a nagyon egyedi Ouye.

Már maga a név is elég érdekes, de akkor esik le igazán az ember álla, amikor meglátja magát a konzolt. A PS4-es formatervezés mellett az Xbox One felső rácsát sem tudták elengedni, a kontroller pedig szintén egy korábban sosem látott dizájn alapján készült. A leírás szerint a vállalat 6 hónapot töltött az egyedi formaterv kiötlésével, amelyet 70 dollárért szerezhetnek majd be mindazok, akik egy gyenge hardverrel megpakolt Androidos mikrokonzolra vágynak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)