Hirdetés

Ilyen erős PC kell majd a Mortal Shell futtatásához

|

A Cold Symmetry publikálta, milyen specifikációval rendelkező gépeken indul el és lesz élvezhető az akció-RPG.

Hirdetés

A Mortal Shell játékmenetéből az IGN Summer of Gaming ideje alatt és a PC Gaming Shown is kaptunk ízelítőt. A Cold Symmetry stúdió Dark Souls sorozatra emlékeztető játéka a tervek szerint PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is meg fog jelenni idén, a fejlesztőcsapat pedig az Epic Games Store-on keresztül - amely átmenetileg exkluzivitást élve - már megosztotta a játék PC-s követelményeit.

Hirdetés

A Mortal Shell 40 GB tárhelyet igényel majd, a minimum követelmény a futtatáshoz pedig 64-bites operációs rendszer, Intel Core i5-4590 vagy AMD FX 8350 processzor, 8 GB RAM, valamint legalább egy NVIDIA GTX 970 vagy AMD Radeon R9 290 videokártya. A fejlesztők által ajánlott PC-nek már komolyabb elvárásai vannak: Intel Core i7 vagy AMD Ryzen 7 processzor, 16 GB RAM, valamint NVIDIA GTX 1070 vagy AMD Radeon RX Vega 56 videokártya.

Bírni fogja a gépetek a Mortal Shellt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)