Hirdetés

Ilyen extrákat tud majd a Hogwarts Legacy PS5-ön

|

Az Avalanche Software egy új videóval mutatja meg, hogy mivel nyújt majd többet a Harry Potter világába kalauzoló játékuk a Sony konzolján, mint máshol.

Hirdetés

Két hónapja minden várakozásunkat felülmúlta a Harry Potter-univerzumban játszódó Hogwarts Legacy, amikor egy húszperces bemutatót adtak le belőle a State of Play során. A Warner Bros. Interactive és az Avalanche (nem a Just Cause-os) játéka valószínűleg közel fog állni ahhoz, amit egy Harry Potter-rajongó elképzelt videojátékként: besorolás valamelyik házba, órára járás, főzetkészítés, varázslóharcok, különböző lények, néhány ismert karakter és sok felfedezés. Bebarangolhatjuk a Roxfortot és azon kívül is bőven lesz minek utána járni, már a játék térképe sem ismeretlen.

Hirdetés

Most pedig egy új videó érkezett, amely igyekszik bemutatni, hogy a Hogwarts Legacy miképpen használja ki a PlayStation 5, valamint a DualSense kontroller előnyeit. A játék 4K-felbontást tud majd a Sony masináján, két grafikai opció közül választhatunk (a Fidelity a látványt, a Performance az fps-t helyezi előtérbe), a villámgyors SSD-nek köszönhetően alaposan lerövidül a betöltési idő, a 3D-audiónak köszönhetően pedig a varázsvilág életre kel a füleink számára (mint a hippogriff szárnyainak lágy csapkodása, az üstökben fortyogó bájitalok vagy a tűz ropogása). 

Emellett a DualSense adaptív ravaszai és az eszköz haptikus visszacsatolása minden varázslatot egyedi érzetűvé tesz, de ez kiterjed többek között a seprűn való repülésre és a bájitaltanórára is, miként azt a fenti videóban láthatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Hogwarts Legacy valamikor 2022 végén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)