Hirdetés

Ilyen gép kell, ha ray tracinggel akarod futtatni a The Mediumot

|

Napokon belül megjelenik a Bloober Team játéka, melynek végre megérkezett az eddigi legátfogóbb gépigénye.

Hirdetés

Már tavaly nyáron kaptunk egy minimum és ajánlott The Medium gépigényt, most viszont egy sokkal átfogóbb, részletesebb táblázatot tett közzé a fejlesztő, vagyis a Bloober Team. A korábban közzétett kritériumok egyébként szinte változatlanok maradtak, érdemi különbséget a szükséges szabad hely jelenti, ami a nyári 30 GB-ról most már kereken 50-re ugrott fel.

A The Medium teljes ray tracing támogatással jelenik meg PC-re, így sok potenciális vásárlónak fontos lehet az is, hogy bekapcsolt ray tracing mellett milyen gépigénnyel bír a játék - ez értelemszerűen azért jóval combosabb, mintha ki lenne kapcsolva a funkció.

Hirdetés

Az alábbi táblázat kattintás után megnő, így könnyedén kikereshetitek rajta, mi a minimum, az ajánlott, a high és az ultra rendszerkövetelmény, illetve milyen gépigényeket lőttek be a ray tracing melletti játékra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)