Hirdetés

Ilyen gép kell, hogy elfogadhatóan fusson a Gotham Knights

|

Közzétette a Warner Bros. Interactive Entartainment a Gotham Knights gépigényét - legalábbis részben.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy annak idején PlayStation 4-re és Xbox One-ra is bejelentették, ám időközben a fejlesztők (értelemszerűen a kiadó egyetértésével) úgy döntöttek, hogy lemondanak az eredetileg 2022-es premiert megcélzó akció-szerepjáték előző generációs verzióiról, és potenciálisan az eladások egy részéről is. Cserébe viszont lefaraghatták a fejlesztési költségeket, és megspórolhattak maguknak azt a munkát is, amit a kilencéves hardverekre való optimalizálás jelentett volna.

Hogy az erőforrások racionalizálása és a halasztás folyományaként végül tényleg jobbá tudott-e válni a Gotham Knights, azt a nyolc nap múlva esedékes megjelenést követően lezsűrizhetik a vásárlók. A PC-s tábor például ilyen látványra készülhet, de ehhez azért nem árt majd egy combosabb vas.

Hirdetés

Az ajánlott követelmény még nem ismert, az ellenben már kiderült hogy ha 1080p felbontáson játszanánk 60 fps-t megcélozva, és közben megelégszünk azzal, hogy a részletességet alacsonyra állítjuk, akkor is olyan processzor jelenti a belépőt, amelyik legalább 6 maggal és 12 szállal rendelkezik.

Gotham Knights gépigény

Gotham Knights minimum gépigény (1080p, 60 fps, alacsony részletesség)

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: Intel Core i5-9600K (3,7 GHz) vagy AMD Ryzen 5 3600 (3,60 GHz)

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti vagy AMD Radeon RX 590 (DirectX 12)

Tárhely: 45 GB szabad hely

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Gotham Knights október 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X és Series S konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)