Hirdetés

Ilyen hanggal fog elindulni az Xbox Series X

|

Korábban már kiderült, hogy a PlayStation 5-nél mi fogad minket bekapcsolás után, és a bejelentéssel az Xbox sem akart lemaradni.

Hirdetés

A spekulációk szerint a pár nappal ezelőtti PlayStation 5 bemutatón nem csupán a konzolt és az arra készülő játékokat mutatta meg a Sony, hanem az indítóképernyőt is láthattuk. A Microsoft azonban nem volt ennyire titokzatos az Xbox Series X esetében. 

Hirdetés

A hivatalos Xbox Twitteren bukkant fel egy bejegyzés, amely egy 15 másodperces hangrészletet tartalmazott pusztán három szó kíséretében: "új Xbox hang". A lejátszásra kattintva azt hallhatjuk, hogy milyen hangeffekttel kísérve tölt be a Microsoft következő generációs konzolja, de szinte ugyanezt mutatták meg az Inside Xbox előadás során is a múlt hónapban. 

Erre egy felhasználó úgy reagált, hogy úgy érzi, az Xbox istenek magukhoz ölelték, mire a hivatalos fiók frappánsan azt válaszolta: olyan, mintha a játékangyalok kórusa dalolna a fülünkbe. Bár a PlayStation 5 esetében még nem beszélhetünk hivatalos megerősítésről, azért adja magát a kérdés: nektek melyik hang tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)