Hirdetés

Ilyen ingyenes tartalmakat hozhatnak a Battlefield 2042 szezonjai

|

Egy szivárogtató tudni véli, hogy a DICE miket pakol bele a lövöldébe utólag.

Hirdetés

Egyjátékos kampánnyal ugyan nem fog szolgálni a következő Battlefield, viszont pörgős multis összecsapásokkal és egy fantáziadús játékmóddal (ez a Battlefield Portal) igen. Szerencsére így sem fog unalomba fulladni a Battlefield 2042, hiszen az EA és a DICE szolgáltatásként kezeli majd a játékot, vagyis a megjelenés után sorakoznak majd az ingyenes és fizetős tartalmak egyaránt.

A stúdió már előre bejelentett négy szezont, és kikötötte, hogy fizetni csakis a kozmetikai holmikért kell majd, hogy kedvünkre testre szabhassuk karakterünk és fegyvereink kinézetét, minden máshoz költségek nélkül hozzáférhetünk majd. Hogy pontosan mikhez, arról egy ismert szivárogtató szerzett információkat. 

Hirdetés

Tom Henderson, aki gyakran pletykál a Battlefield és Call of Duty szériák kapcsán (ő lőtte le a bejelentés előtt a Battlefield Portal koncepcióját is, bár más névvel), most arról beszélt Twitteren, hogy forrásai alapján mindegyik Battlefield 2042 szezon a következő tartalmakkal érkezik: egy specialistával, két új térképpel, két Portal térképpel, egy sztorivezérelt Hazard Zone frissítéssel, hat-nyolc új fegyverrel (minden játékmódhoz), két-három új járművel (minden játékmódhoz) és száz szezonszinttel. Henderson azt is megerősítette, hogy tudomása szerint ezek a tartalmak ingyenesek lesznek. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Battlefield 2042 október 22-én érkezik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Ti terveztek fizetni a kozmetikai cuccokért vagy megmaradtok az ingyenes dolgoknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)