Hirdetés

Ilyen lehet a Call of Duty: Warzone 2 másodlagos harctere

|

Újabb jelentéssel szolgált a Call of Duty: Warzone 2 érkezését is megjósoló Tom Henderson.

Hirdetés

Februárban vált hivatalossá, hogy az Infinity Wardnál nem csak a Call of Duty: Modern Warfare folytatása, de a Warzone 2 is készülőben van, mindkettő teljesen új grafikai motorral és a battle royale-élmény evolúciójának következő lépcsőfokát ígérve.

A mindig jól értesült iparági bennfentes, Tom Henderson viszont már napokkal korábban elspoilerezte a Warzone 2 érkezését, nemrég pedig egy hosszabb beszámolóval jelentkezett az új CoD-okkal kapcsolatos tudnivalókról. A jelek szerint kiapadhatatlanok az újságíró forrásai, nemrég ugyanis újabb jelentéssel hallatott magáról.

Hirdetés

Az exPuteren közölt cikke szerint az első rész Rebirth Islandjéhez hasonlóan a Warzone 2-be is érkezik egy kisebb, másodlagos csatatér. Egy playtesztelő megsúgta Hendersonnak, hogy ez már fel is bukkant a készülő játék menüjében, játszani azonban még nem lehetett rajta. A kompakt térkép és az új Warzone megjelenési dátumáról viszont csak találgatások vannak.

Henderson egyik tippje, hogy a kisebb map az idén érkező Modern Warfare 2 második évében, 2023 decemberében dobja fel a repertoárt, míg maga a Warzone 2 jövő márciusban fut be, követve az első Warzone megjelenési menetrendjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A cikk ugyanakkor egy belsős forrást is megemlít, aki egy céges megbeszélésre hivatkozva csak "pár hónapra" teszi a Warzone-folytatás rajtját a Modern Warfare 2-től. Henderson ebből arra következtet, hogy akár 2022 decemberi - 2023 januári megjelenéssel is számolhatunk.

Ami pedig az eredeti Warzone sorsát illeti, az újságíró szerint ez is játszható marad, de a jelek szerint csökkenni fog a támogatása, ami persze egyáltalán nem lenne meglepő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)