Hirdetés

Ilyen lenne a francia forradalom robotokkal?

|

51 másodperc alatt szerelembe estünk, de vajon a játék is olyan menő lesz, mint az előzetese?

Hirdetés

Az IGN Summer of Gaming Expo keretein belül végre egy kicsit beszédesebb videót is kaptunk a korábban bejelentett Steelrisinggal kapcsolatban, melyet a korábban GreedFallon is dolgozó Spiders csapat fejleszt.

A játék akár egy sokadig akció RPG is lehetne, a kontextus azonban annyira figyelemfelkeltő, hogy már csak emiatt is érdemes figyelni a játékkal kapcsolatos hírekre. De mégis miről szól a Steelrising?

Hirdetés

A sztori az 1700-as években játszódik, Franciaországban, 16. Lajos király időszakában. A csavar abban rejlik, hogy az uralkodó automatizált robotsereget állított fel, amivel rettegésben tartja Párizs lakóit.

A történet szerint majd egy forradalmár, Aegis bőrébe bújhatunk, hogy harcoljunk a terror ellen és megváltoztassuk az események menetét. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor jelenik meg a játék, a fejlesztők azonban már márciusban tesztelőket kerestek, így feltételezhetjük, hogy hamarosan több részletet is megtudhatunk. 

A Nacon által gondozott játék nem érkezik előző generációs konzolokra, kizárólag PlayStation 5-re, Xbox Series gépekre és PC-re lesz majd kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)