Hirdetés

Ilyen lenne a Mortal Kombat 4 Unreal Engine 4-es újrakevert verziója

|

Egy pár látványos kivégzést nézhetünk meg modern köntösben.

Hirdetés

Darko Subotin megosztott pár elég laza videót, melyekben a Mortal Kombat 4 befejezéseit alkotta újra az Unreal Engine 4-ben. Fontos megjegyezni, hogy a lenti látható rekreációt nem lehet letölteni és saját gépünkön futtatni, illetve Subotin jelenleg nem dolgozik rajongói remake-en vagy bármi hasonlón.

Ettől függetlenül nem lesz kevésbé elgondolkodtató az elképzelés .A Mortal Kombat rajongótábora ugyanis jó eséllyel pörögne rá egy UE4-es remake-re, még úgy is, hogy az elmúlt pár év részei kifejezetten jól sikerültek.

Hirdetés

Oké, Subotinnak kellene némi segítség a modellek megépítésével kapcsolatban, mert Scorpion és Sub-Zero elég gyengére sikerültek, de egyébként nagyon szép munkát tett le az asztalra, ami beindította a nyálelválasztásunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)