Hirdetés

Ilyen lenne a Resident Evil VII fix kameranézettel

|

A horrorszéria újhullámos rajongóinak nem kellett küzdeniük a kamerával a 3D-s térben, de régen ez is másképp volt.

Hirdetés

A játékvilág elhaladt már amellett, hogy fixálni kelljen a kameranézetet erőforrásmegtakarítás kedvéért, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének, akik szerették a régi megoldást. A Resident Evil játékokban sokak szerint hozzátett az élményhez a korlátozott perspektíva, és egy rajongó most ezt akarta visszahozni egy Resident Evil VII moddal. Az eredmény lenyűgöző, még úgy is, hogy sajnos jelenleg még nincs kipróbálható állapotban.

Hirdetés

Az Enveloping Sounds YouTube csatorna alkotója két kameramodot kombinált ahhoz, hogy fixálja a nézetet, illetve egy extra modot is hozzákevert a koktélhoz, csak hogy a főhősünknek ne fej nélkül kelljen rohangálnia (az eredeti játék egy FPS, így a fej kirenderelésére nem volt feltétlenül nagy szükség).

A lent látható videók meggyőző eredményről tanúskodnak, bár fontos hozzátenni, hogy egyik sem mutat harcjeleneteket.

Kíváncsian várjuk, hogy az alkotó folytatja-e a munkát, vagy csak koncepció szintjén marad az egész. Reméljük az előbbit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)