Hirdetés

Ilyen lenne a sorozatbéli Ellie-vel a The Last of Us Part 2

|

Csak egy mod kellett hozzá, és Bella Ramsey bekerült a The Last of Us folytatásába PC-n.

Hirdetés

Nem meglepő a moddereknél, hogy egy-egy adaptáció kapcsán bepakolják az eredeti változatba az újat, elég csak a Cyberpunk: Edgerunnersre vagy éppen a The Witcher 3: Wild Huntra gondolni. Borítékolható volt, hogy előbb-utóbb az HBO The Last of Us sorozata is megkapja a neki kijáró figyelmet ilyen téren is, és az élőszereplős Ellievel (Bella Ramsey) és Joellel (Pedro Pascal) kapcsolatos modok tömegesen fel fognak felbukkanni. 

A sorozat január 16-án debütál az HBO Maxon, ennek kapcsán pedig találni sem lehetne jobb alkalmat, mint hogy a rajongók újrajátsszák az alapanyagot egy látványos változtatással. 

Hirdetés

A színésznő korábban maga is azt nyilatkozta, hogy Ellie egy olyan karakter, aki már benne volt, mint a skinek, amiket a videojátékokban viselünk, ő már egy ilyen skin volt számára - most pedig a moddereknek köszönhetően Ramsey valóban bekerült skinként a The Last of Us Part 2-be. Ez a mod Alejandro Bielsától (aka Vontadeh) származik, aki jelenleg a Playground Games Fable-jén dolgozik.

Bielsa szerint a mod még nem egészen tökéletes, mivel nem tudják módosítani a játékban Ellie különböző arckifejezéseit, ezért az eredeti modell arca "átszivárog", amikor érzelmeket mutat a karakter. Ez alapján a végeredmény akkor működik a legjobban, amikor Ellie arca semleges, vagy amikor dühös, esetleg sikít, mert ekkor nem szembetűnőek például az ajkai körüli problémák. Nézzétek meg a végeredményt az alábbi videóval, de spoileres, így csak akkor, ha már végigjátszottátok a The Last of Us Part 2-t: 

A modot egyelőre nem tették elérhetővé, de amint tölthetővé válik, linkeljük nektek. Addig is nézzétek meg, hogy sikerült Kratost és Atreust is belerakniuk a játékba, szóval semmi sem lehetetlen: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)