Hirdetés

Ilyen lenne a tavalyi év egyik legnépszerűbb játéka 4K-ban, 60 fps-sel

|

Egy rajongói trailer megmutatta, hogy hogyan is nézne ki kedvenc életszimulátorunk egy Switch Pro konzolon.

Hirdetés

Egyelőre semmilyen hivatalos bizonyíték nincs arra, hogy a Nintendo ténylegesen tervezne piacra dobni egy frissített Switch hardvert, de ez nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy elképzeljenek egy 4K-s jövőt.

A SnazzyAI névvel működő YouTube videós megmutatta mindenkinek, hogy milyen lehetne az Animal Crossing: New Horizons esetleges Pro verziója, és ehhez segítségül hívott egy mesterséges intelligenciát, ami könnyedén felskálázta a látványt.

Hirdetés

A 2020-as év sikerjátéka alapvetően 30 fps-sel pörgeti a képeket, 720p-s kézikonzolos és 1080p-s dokkolt felbontás mellett. Azt is érdemes hozzátenni annak, hogy az Animal Crossing pont nem az a cím, aminek nagyon fontos lenne a gyorsabb framerate; hiába simább a képi világ, attól még nem fogunk kevesebbel tartozni Tom Nooknak.

A Nintendo egyébként eddig minden évben kijelentette, hogy "most nem erre koncentrálunk", amikor egy esetleges Switch Pro revízióról faggatták, így ha lesz is ilyen konzol, akkor sem valószínű, hogy a közeljövőben fog befutni. Érhetnek azért meglepetések minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)