Hirdetés

Ilyen lenne belső nézetes játékként a God of War

|

Egy modder megmutatta, hogy festene a PlayStation 4 egyik legjobb játéka, ha a fejlesztői más kameranézetet használtak volna.

Hirdetés

Nem egy kiváló játékot tudunk majd akár évek múltán is felidézni, amikor szóba kerül a PlayStation 4 generáció, de még a Sony exkluzívjai közül is kiemelkedik a 2018-as God of War. Kratos kalandja a messzi északon nagyot csavart a 2005 óta jórészt változatlan recepten.

A görög helyszínek és mitológia skandinávra cserélése mellett az új kameranézet volt a legszembetűnőbb újítások egyike, ám még a Sony Santa Monica sem volt annyira merész, hogy egyenesen az istenek mészárosának (és más szereplőknek) a szemén keresztül láttassa velünk az eseményeket.

Hirdetés

Egy Speclizer nevű moddernek hála most már azt is tudjuk, milyen lenne belső nézetes kalandként a God of War. Harcjeleneteket sajnos nem tartalmaz, ellenben spoileres a csatornájára feltöltött videó. Mivel nem a játék elejéről mutat részleteket, emiatt csak akkor nézzetek bele, ha nem zavar az ilyesmi.

Az előttünk álló időszak mindenesetre kedvezni látszik a franchise rajongóinak: kiderült, hogy mikor jön a God of War: Fallen God képregény, kis szerencsével még idén befuthat az egyelőre God of War: Ragnarök néven emlegetett folytatás, továbbá megtudhattuk, hogy az első God of War is szerepel a Sony által fontolgatott remake-ek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)