Hirdetés

Ilyen lesz a Battlefield 2042 második szezonja

|

Új pálya, új fegyverek és egy halom cucc kerül át a Portalból is a Battlefield 2042 játékmenetébe.

Hirdetés

Nem volt zökkenőmentes a Battlefield 2042 rajtja, a DICE azonban ezerrel javítgatja a hibákat és a tartalom hiányosságokkal is felvették a versenyt. Lassan kezd béta élménye lenni a szebb napokat is látott lövöldének, szóval jó az irány, a végén még az is lehet, hogy egy jó játékot kalapálnak ebből a masszából.

Az első szezon mindenképpen örvendetes volt, a második indulásánál azonban már egy kicsit fájó, hogy megint egész kevés újdonságot tudnak felmutatni, de persze azért lesz minek örülni. A Master of Arms névre hallgató szezon új pályája a Stranded lesz, ami még kisebb, mint a nemrég bekerült Exposure, ami azért nagyon jó hír, mivel a megjelenéskor éppen a pályák nagysága miatt volt nagyon sok meccs unalmas, vontatott és nem mellesleg akciómentes.

Hirdetés

Az előzetesben kissé sok a felesleges színjáték, az viszont már most világosan látszik, hogy jót tesz a Frostbite-nak és a fejlesztőknek, hogy kisebb a játéktér, ezáltal sokkal részletesebb lehet a környezet. Erről egyébként itt is meséltek a fejlesztők.

A frissítésben két új 4 személyes jármű érkezik, az EBLC-RAM egy taktikai jármű lesz, amiből mindenféle eszköz kipakolható a környezetünkbe, a Polaris RZR pedig egy buggy, amivel villámgyorsan közlekedhetünk a célpontok között.

A DICE annyival megkönnyítette a saját dolgát, hogy a három új puska (AM40, PF51, Avancys) számos Portal fegyvert is átültet az All-Out Warfare-be. A Master of Arms minden tartalmát ide kattintva láthatjátok.

Ti tesztek vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)