Hirdetés

Ilyen lesz a Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies módja

|

A zombis vonalat is rebootolja a Treyarch, új játékelemekre számíthatnak a Call of Duty: Black Ops Cold War játékosai.

Hirdetés

Hosszú idő után először maradt ki Call of Dutyból a zombis mód, egyszerűen nem illett a Modern Warfare tematikájába. Jött helyette a földhözragadt Spec Ops, ami nem pótolta teljesen a hiányt, de a maga módján szórakoztató volt. A Black Ops Cold War azonban az egyjátékos kampány és a szokásos multis élmény mellett a négyfős kooperatív hentelés élményét is visszahozza.

A Treyarch kapva az alkalmon úgy döntött, rebootolja a narratívát, és vadonatúj karaktereket mutat be. A veterán játékosok azért találhatnak ismerős elemeket, főleg akkor, ha emlékeznek még a Nacht der Untotenre, mely a Die Maschine alapját fogja adni.

Hirdetés

A '80-as évek elején, a Grigori Weaver által vezetett, a CIA részéről támogatott Requiem csapat tagjaiként tárhatunk fel egy második világháborús bunkert, ahol nagyon fura események mennek végbe. Közben a szovjetek az Omega Groupot küldik a feladatra, így nem csak az élőholtak seregei, de egyéb riválisok is hátráltathatják vagy segíthetik a küldetésünk teljesítését.

A Zombies mód annyiban nem lesz különálló, hogy a Battle Pass előrehaladást segíti, illetve elkészített loadoutjainkkal kezdhetjük a missziókat. Újdonság még, hogy minden fegyverhez tartozik egy ritkasági szint, és minél ritkább egy stukker, annál erősebb lesz, annál több kiegészítőt bír el. A Field Upgrade-eket öléssel aktiválhatjuk, a pályákon elszórva találhatunk extra felszereléseket, és visszatérnek a zombis perkek is. Amennyiben bajba kerülünk, helikopterrel elmenekülhetünk, annyi büntetéssel, hogy több élőholt fog spawnolni.

A DLC-k egyébként ingyenesen érkeznek már ehhez is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)