Hirdetés

Ilyen lesz a coop és a toborzás a Watch Dogs: Legionben

|

Két újabb videón ismerkedhetünk a Ubisoft hamarosan megjelenő játékának mechanikáival.

Hirdetés

Nem meglepő módon a Ubisoft elkezdte maximumra pörgetni a Watch Dogs: Legion marketingkampányát, hiszen a megjelenésig már egy hét sincs hátra. Most két viszonylag részletes videó érkezett arról, hogy milyen lehetőségeink lesznek a korrupt cégek és bűnözők által megszállt Londonban.

A játék legfontosabb mechanikájáról, a toborzásról valamint a kooperatív módról is kaptunk pár új infót.

Hirdetés

Még a legcsapnivalóbb játékokat is képes feldobni az, ha egy vagy több komával vághatunk neki. Persze nem gondoljuk, hogy a Watch Dogs: Legion ebbe a kategóriába tartozik, de ártani biztosan nem árt majd neki a kooperatív mód.

Erről a stúdió egy kisfilmet is összedobott, melyben ismét nagy kanállal mérték a néhol megmosolyogtató, néhol már kissé kínos poénokat:

A másik videót az amerikai IGN készítette; ebben egy kis képet adnak arról, hogy pontosan hogyan is működik majd a toborzás a játékban.

Emellett persze jó pár egyéb mechanikára is kitérnek, hogy kellőképpen felkészülten vághassunk neki az elnyomó hatalmak felszámolásának a disztópikus  brit fővárosban.

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a Watch Dogs: Legion valamelyik szegmense? Kipróbáljátok majd a londoni mókát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)