Hirdetés

Ilyen lesz a Cyberpunk 2077 fotómódja

|

A CD Projekt RED új trailere ízelítőt ad abból, hogy milyen képeket lőhetünk majd játék közben.

Hirdetés

A korábbi csúsztatások után nehéz elhinni, hogy a Cyberpunk 2077 valóban meg fog jelenni december 10-én, de a marketingkampány maximumra kapcsolt (már Budapest utcáin is felbukkantak a plakátok) és a CD Projekt RED minden nap visszaszámol Twitteren a premierig, szóval úgy tűnik, hogy már nem kell sokáig kibírnunk a virtuális Keanu Reeves és Night City nélkül. 

Természetesen a lengyel stúdió is tisztában van vele, hogy a játékosok imádnak elbíbelődni a tökéletes játékbeli pillanatok elkapásával (elég csak olyan AAA-játékokra gondolni, mint a Ghost of Tsushima, a Death Stranding vagy a Marvel's Spider-Man), ezért már két éve megígérték a funkció berakását, most pedig megkaptuk az első kedvcsinálót is hozzá.

Hirdetés

Bármikor szüneteltethetjük majd a játékot, hogy megörökítsük egy jelenetet, amit aztán számos testreszabási opcióval tehetünk még teljesebbé (beleértve a kameranézetet, a mélységélességet, a karakterpózt, effekteket és matricákat). 

Amekkora a Cyberpunk 2077 városának teljes térképe, bőven lesz helyszín a kreativitásunk kiéléséhez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)