Hirdetés

Ilyen lesz a Death Stranding PC-n max beállítások mellett

|

Kojima csodagyereke, a Death Stranding PlayStation 4-en sem érezte rosszul magát, de PC-n elképesztő látványt produkál.

Hirdetés

Az 505 Games és a Kojima Productions megosztottak egy képcsomagot a világgal, amin a Death Stranding PC-s verzióját láthatjuk. A lenti fotók azután készültek, hogy mindent a maximum beállítási lehetőségre emeltek, illetve a felbontást 4K-s ultra-wide-ra állították. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mit tud majd a játék PC-n, akkor okvetlenül lapozzátok végig a galériát.

Hirdetés

A korai tesztelések és leírások alapján egyelőre mindenki bizakodó. Akik kipróbálhatták már a PC-s változatot, azok elismerően beszéltek nem csak a látványról, hanem a teljesítményről is. Úgy néz ki, hogy a játék nem csak szép lesz, de hibátlanul is fut majd a legtöbb gamer PC-jén.

Erre egyébként a Kojima Production is ráerősített: bejelentették, hogy a játék támogatni fogja az Nvidia DLSS 2.0 technológiáját, amit az RTX kártyatulajdonosok élvezhetnek majd. Ennek köszönhetően a Death Stranding simán 100fps felett fogja kipörgetni a képkockákat 1440p-s felbontás mellett, és 4K-ban is könnyedén hozza a 60fps-t.

A Death Stranding PC-s változata július 14-én érkezik, a gépigény kapcsán itt mindent megtudhattok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)