Hirdetés

Ilyen lesz a fantasy világba oltott Borderlands, a Tiny Tina's Wonderlands

|

Szuper, hogy Gearbox csapata mindig tud tekerni egyet a Borderlands őrületén.

Hirdetés

Ugyan nem minden bemutató sikerül kifejezetten izgalmasra, afelől sosem lehet kétségünk, hogy a PlayStation eseményein rengeteg új előzetest kapunk, ha pedig jobb napja van a Sonynak, még néhány játékot is bejelent.

Szerencsére most az utóbbiból fogtunk ki egyet, a műsor alatt ugyanis egymást érték az izgalmas AAA játékok, így a Tiny Tina's Wonderlands is kapott egy új, teljesen őrült előzetest.

Hirdetés

A videóban a Borderlands világára jellemző agyament hangulat uralkodik, miközben Tiny Tina teljesen elvarázsol minket:

A hangulatos, gameplayt is tartalmazó videó mellé megjelenési dátumot is csatoltak. A Borderlands univerzum, ha minden jól megy, 2022. március 25-én bővül a Tiny Tina's Wonderlands-el.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)