Hirdetés

Ilyen lesz a felfedezés a Gothic fejlesztőinek új játékában

|

Az ELEX II vegyíti a sci-fit és a fantasyt, ezt pedig egy világméretű fenyegetéssel fűszerezi meg.

Hirdetés

A Risen és a Gothic játékok alkotói megpróbáltak több műfajt összekeverni, de ELEX névre keresztelt, 2017-ben megjelent akció-szerepjátékuk nem aratott osztatlan sikert sem a sajtó, sem a játékosok körében (a PC-s változat például 67 ponton áll a Metacriticen, amit alátámaszt a 7.0-ás felhasználói értékelés is). A THQ Nordic azonban adott még egy esélyt a Piranha Bytes-nak, hogy kijavítsák a hibát, az ELEX II-vel pedig igyekeznek javítani a renoméjukon. 

Hirdetés

Hogy ez mennyire jött össze nekik, azt február 28-án elolvashatjátok majd a tesztünkben, mindenesetre a vállalat kiadott egy vadonatúj előzetest a játék megjelenéséhez közeledve, ami legalább a hangulatból, a világból és a ránk váró kalandokból ad ízelítőt. Az ELEX II-ben több frakcióhoz is csapódhatunk, tesztelgethetünk egy morális rendszert, felfedezhetjük az egyes csoportosulások központját és terveit, segíthetünk a rászorulóknak vagy akár ki is semmizhetünk mindenkit. Mindeközben pedig a tarkókon érezhetjük az idegen fenyegetettség maró leheletét. 

Az Elex 2 március elsején fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)