Hirdetés

Ilyen lesz a következő Csillagkapu játék, a Stargate: Timekeepers

|

Pörgős trailerek helyett egyszerűen csak kaptunk két részletet a játék két küldetéséből.

Hirdetés

Teljesen hozzászoktunk már a Seven Nation Armyra dübörgő, robbangatással és üvöltözéssel megtömött előzetesekhez, emiatt pedig mindig meglepett örömmel fogadjuk az olyan egyszerű anyagokat, amilyeneket most a Slitherine Games adott ki a Stargate: Timekeepers kapcsán.

A srácok feltöltöttek két apró darabkát a játék első két missziójából. A küldetések levezetésén tisztán látszik, hogy itt a lopakodásé lesz a főszerep.

Hirdetés

A Stargate: Timekeepers az SG-1 univerzumban játszódik, a sorozat hetedik szezonjának eseményei után. A sztorit 14 misszión keresztül fogják elmesélni az alkotók, de a lényeg egy időhurok kibogozása, és a Goa'uld fenyegetés leküzdése lesz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A játék még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de az biztos, hogy PC-re fog befutni valamikor 2022-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)