Hirdetés

Ilyen lesz a következő Need for Speed? Érdekes pletykák és videó szivárgott ki

|

A készülő Need for Speeddel kapcsolatban sok a kérdőjel, de persze mindig akadnak lelkes szivárogtatók is.

Hirdetés

Június végén érkezett a megosztó hír, miszerint a Need for Speed széria jelentős változásokon megy át, hogy a fiatalabb generáció tagjainak is eredményesebben keltse fel az érdeklődését. Az EA alaposan átrendezte a rendelkezésre álló emberi erőforrásait, sokan visszamentek az egykor utolérhetetlennek tűnő Frostbite motort fejleszteni, többen pedig az új Need For Speedre kanyarodtak rá.

Az akkori pletyka azt állította, hogy a most készülőben lévő epizód enyhe anime beütéssel érkezik majd, amit a most napvilágot látott - de hivatalosan természetesen meg nem erősített -  játékmenet is igazol.

Miután megjelent a Battlefield 2042, a Criterion Games emberei magukra hagyták a DICE fejlesztőit a lövöldével, hogy végre újra a Need for Speedre koncentrálhassanak, a fejlesztés pedig minden bizonnyal jól halad, hiszen már egy gameplay videó is felkerült a netre. Ebben az látható, ahogy egy kék veterán kocsi a levegőben repül, majd fennakad egy akadályon, miközben rajzolt kék láng, egy koponya és szárnyak jelennek meg körülötte.

Hirdetés

Mikor megtörténik a becsapódás, enyhén a kép is elmosódik egy rövid pillanatra, amitől csak még hangsúlyosabb az animés hatás.

Nem csak a videó, több érdekes információ is napvilágot látott. Alább pontokba szedtünk minden új tudnivalót:

  • Nem lesznek gyorsulási versenyek
  • Nem lesz drift
  • Az autók fejlesztése leegyszerűsödik, hogy a fiatalabb játékosoknak is könnyen érthető legyen. Hasonló lesz a Forzákból ismert betűs besoroláshoz.
  • A sztori hasonló lesz az NFS: Heatéhez. Fontos lesz a sokszínűség, erős női karakterekre számíthatunk.
  • Egy intro átvezetőben egy ajtók nélküli BMW-t láthatunk fánkokat csinálni, alatta latin zene szól.
  • Tartalomból nagyjából annyi várható megjelenéskor, mint amennyit az NFS: Heat szállított.
  • A kiadó maximum egy évig támogatja a játékot, de ez az értékelésektől és az eladásoktól is függ.
  • Lesz egy állandóan mozgásban lévő vonat a pályán.
  • A fejlesztők nagy része új arc, csak kisebb hányaduk régi Criterion vagy korábbi Ghost fejlesztő.
  • Autós találkozókon fogadni lehet párbajokra, amik minél keményebbek, annál több pénz jár a helyes választásért.
Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A TopRamanNoodl3s nevű Reddit-felhasználó a videón kívül azt is elárulta, az új epizódot jelenleg Need for Speed: Unboundként emlegetik, valószínűleg ezzel a névvel kerül majd a boltok polcaira. Nem tudjuk, hogy a maradék, nagyjából négy hónapban tesz-e valamilyen bejelentést a játékkal kapcsolatban az EA, de a szivárgás szerint a játék még idén megjelenik, ezzel kapcsolatban azért erősek a kétségeink.

Akárhogy is, semmit ne vegyetek készpénznek abból, ami itt le van írva, de vitaindítónak mindneképpen jó egy ilyen pletyka: szerintetek ez lenne a jó irány a Need for Speed széria számára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)