Hirdetés

Ilyen lesz a Marvel's Midnight Suns játékmenete

|

A Firaxis ígéretéhez hűen leleplezte, mit kínál majd a Marvel's Midnight Suns.

Hirdetés

Igaz, hogy az XCOM játékok fejlesztői készítik, mégsem pont ugyanolyan lesz a Marvel's Midnight Suns.  Az Opening Night Live során leleplezett játék merőben eltér majd mindentől, amit a Firaxistól eddig láttunk, és önmagában emiatt is izgalmas.

A mai nap folyamán egy streamben árulta el a csapat, hogy milyen játékot álmodott meg a Marvel karaktereivel főszerepben.

Hirdetés

A számos hőst felvonultató taktikai szerepjátékban kártyákkal vívhatjuk a harcokat, és mi egy Hunter nevű karaktert alakítunk, aki teljes mértékben testreszabható. A mi feladatunk Vasembert, a Szellemlovast és más ikonikus karaktereket irányítva megküzdeni Lilith-tel, a démonok nagyasszonyával, aki egyébként történetesen a főszereplő anyja.

Legközelebb szeptember 7-én fogják ismét megmutatni a Marvel's Midnight Sunst, de sokszor láthatjuk még a jövő márciusra tervezett megjelenésig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)