Hirdetés

Ilyen lesz a Need for Speed Unbound játékmenete

|

A Need for Speed Unbound gameplay trailer megmutatja, mire számíthat, aki bizalmat szavaz a Criterion Games versenyjátékának.

Hirdetés

Viszonylag későn, de a karácsonyi ajándékvásárláshoz még éppen időben szakítja át a célszalagot a Need for Speed széria legújabb tagja, az Unbound, amelynek fejlesztéséért újfent a Burnout sorozattal elhíresült Criterion Games felel, és míg ez a tény egyeseket megnyugtat, másokban a kétség magvait ülteti el, hiszen nem mindenkinek jöhet be a stúdió stílusa.

Apropó stílus, a csapat ez alkalommal az utcai művészetből, a graffitikből merített inspirációt, ami az eddigiektől merőben eltérő, ám borítékolhatóan megosztó ábrázolásmódot eredményezett: a környezet, és maguk a járgányok realisztikusak ugyan, ám az effektek rajzfilmszerűek.

Hirdetés

Hogy pontosan mennyire néznek ki menőn/mennyire zavaróak (a nem kívánt rész törlendő) versenyzés közben, az világosan kiderül a legújabb gameplay trailerből. Maradjunk annyiban, hogy senkit sem hibáztatunk azért, ha úgy dönt, inkább deaktiválja majd ezeket. Fontos - és kikapcsolhatatlan - része lesz továbbá a játékmenetnek például a fogadás is, amiben a rivális versenyzők legyőzésére teszünk fel pénzt.

A drifteléssel és az illegális versenyzőkre vadászó rendőrökkel megbolondított Need for Speed Unbond december 2-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, valamin Xbox Series X és Series S gépekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)