Hirdetés

Ilyen lesz a PS5-ös Demon's Souls részletes karakterkészítője

|

Komoly fejlődésen ment át a PlayStation 3-as eredeti változat ezen része is.

Hirdetés

Október végén aranylemezre került a Bluepoint által gondozott Demon's Souls Remake, és remélhetőleg nem fog megismétlődni az, ami a Cyberpunk 2077-tel történt: az utolsó utáni pillanatban való csúsztatás. Nagyon szomorúak lennénk, hiszen a PlayStation 5 egyik legütősebb újdonságáról van szó, amelyben hangulatos és egyben hátborzongató helyeket látogathatunk meg, ráadásul akkor sem maradunk magunkra, ha elakadnánk a játékmenet valamely pontján. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat teljesen újradolgozta a FromSoftware PlayStation 3-as klasszikusát, így többek között a karaktergenerálás is átszabásra került, az ezzel kapcsolatos legújabb részletek pedig a PlayStation Blogon láttak napvilágot. A srácok komolyan ráfeküdtek arra, hogy minél több lehetőségünk legyen kiteljesedni, a SIE Worldwide Studios kreatív rendezője, Gavin Moore szerint 16 millió permutáció áll rendelkezésünkre a harcosunk megalkotásához. Persze lesznek előre összerakott arcok, amik közül csak gyorsan rábökhetünk egyre, ha nem akarunk ezzel a résszel bíbelődni, viszont aki imád elveszni a részletekben, az a nagyobb szerepjátékokhoz hasonlóan szinte mindent megváltoztathat majd a hős fizimiskáján. 

A személyre szabott karakter egyébként nem csak arra lesz jó, hogy magunkat és a többi játékost szórakoztassuk, ugyanis bekerül egy fotómód is. Ebben szintén rengeteg eszközünk lesz az alkotásra: elrejthetjük a fegyvereket és a sisakot, kivehetjük a karaktert a jelenetből, pózolhatunk, homályosíthatunk és szemcsésíthetünk, eljátszadozhatunk a kamerabeállításokkal és hasonlók. 

A Demon's Souls november 19-én érkezik meg hozzánk a PlayStation 5-tel egyszerre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)