Hirdetés

Ilyen lesz a PUBG következő nagy pályája, a Taego

|

Úgy néz ki, hogy a fejlesztők vissza akarnak térni a nagyobb helyszíneken játszódó csatákhoz.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds egy egész műfajt indított be, de azóta a Fortnite, az Apex Legends, és a Call of Duty: Warzone elszívták a lendületét.

A PUBG csapata megpróbált mindent annak érdekében, hogy kedveskedni tudjon a pörgősebb játékmenet szerelmeseinek, így az elmúlt 3 évben sorra hozták ki a kisebb, akciódúsabb csatatereket. Ez a taktika láthatóan nem vált be, így a srácok most visszakanyarodnak az alapokhoz.

Hirdetés

Júliusban érkezik Taego, ami az irányváltás első hírhozója lesz. Ez egy 8x8 kilométeres pálya, tehát akkora, mint a PUBG első helyszíne, Miramar. A PC-s tábor már július 7-én kezdheti a lassabb, feszültebb meccsek pörgetését, míg a konzolos tábornak július 15-ig várnia kell majd.

Taego után a fejlesztők egy Kiki kódnevű pályán fognak ügyködni, ami szintén egy 8x8-as csatatér lesz. Ennek biztosan örülni fognak majd azok, akik visszasírták a PUBG megjelenéskori játékélményét, de az, hogy ez ténylegesen jót tesz-e majd a játéknak, még kérdéses.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)