Hirdetés

Ilyen lesz a Resident Evil 9? Izgalmas pletykák érkeztek!

|

A tavaly megjelent Resident Evil Village az elődjéhez hasonlóan nagy sikert aratott a műfaj rajongói körében, így nem lepődnénk meg, ha a Capcom már teljes gőzzel gyártaná a folytatást.

Hirdetés

A nemrég megjelent Netflixes Resident Evil tévésorozat talán megosztotta a közönséget, de a legutóbbi játék, a Resident Evil Village semmiképpen sem, ugyanis az elődjéhez hasonlóan remekül bebizonyította, hogy a Resident Evil-sorozat újra és újra meg képes újulni.

Tavaly jelent meg az Ethan történetét folytató epizód, viszont most úgy tűnik, hogy a Capcom egy percet sem ül a babérjain és máris készül a folytatás, bár egyelőre nem világos, hogy ez is a hetedik részben elkezdett történetszálat viszi-e tovább.

A 4chan nem éppen a legmegbízhatóbb forrás, ha ilyesmiről van szó, de előfordul azért, hogy tényleges szivárgások jelennek meg ott, így legalább érdekességképpen érdemes beleolvasni a hajmeresztő pletykákba, amik néha előkerülnek.

Hirdetés

A természetesen névtelen informátor most azt állítja, hogy már készül a Resident Evil 9, ami egyelőre az "Apocalypse" címet viseli, a történet pedig egy kísértetvárosban játszódik, ahol egy titokzatos ügyben kell nyomoznunk.

Az informátor szerint a játék főleg a városban és annak a közvetlen környékén visz kalandra, az ellenfeleink pedig különféle torz élőlények lesznek, akik olyan mitológiai állatokra emlékeztetnek majd, mint például a Wendigo. A legérdekesebb ötlet, hogy a pletykák szerint az ellenfeleink képesek lesznek barátságos NPC-nek álcázni magukat, hogy így férkőzzenek a közelünkbe.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jól hangzik a koncepció, de ezen a ponton már valószínűleg mondanunk sem kell, hogy az ilyesmit kezeljük fenntartásokkal, főleg ha a 4chanról van szó.

Ti mit gondoltok? Szívesen játszanátok egy ilyen Resident Evil epizóddal? Szerintetek milyen irányt kellene vennie a szériának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)