Hirdetés

Ilyen lesz a Resident Evil Village térképe

|

Ugyan nem túl részletesen, de megismerhettünk néhány helyszínt a Resident Evil Village gyűjtői kiadásának térképéről.

Hirdetés

A Resident Evil Village legcsicsásabb kiadásában lesz egy mikroszálas vászonból készült térkép, ami nem csak arra lesz alkalmas, hogy letakarítsa a szemüvegjeinket, de megmutatja a játék legfontosabb helyszíneit is. Egy szemfüles Reddit felhasználó rálelt az említett térképre, és kirakta azt az internetre, így már nagyjából el tudjuk képzelni, hogy hogyan is néz ki a ránk váró világ.

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a kép nagyon apró, így nem minden olvasható rajta. Azért a kedvenc óriás vámpírhölgyünk kastélyát megtaláltuk rajta a Heisenberg's Factory-vel, és a House Benevientóval együtt, illetve el tudjuk képzelni, hogy nagyjából mekkora terület is lesz ez a "bejárható, nyílt világ."

Hirdetés

Sajnos a minőség tényleg csapnivaló, de azért kukkantsatok rá a rátok váró horror-kaland világának lenyomatára:

Aki egyébként szeretné behúzni ezt a térképet annak mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia. A Resident Evil Village gyűjtői kiadása 220 dollár (nagyjából 66 000 Ft)  lesz, de a tékép mellé bekerül majd egy fémdoboz, egy Trauma Pack DLC, egy Chris Redfield figura és egy keményborításos művészeti könyv is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)