Hirdetés

Ilyen lesz a Returnal ingyenes DLC-jével érkező új játékmód

|

Közel húsz percen keresztül nézhetjük, hogy mit tartogat a Tower of Sisyphus.

Hirdetés

A március 9-én megtartott State of Play során olyan játékok mutatták meg magukat, mint a Capcom dinós lövöldéje, az Exoprimal, a Ghostwire: Tokyo és a PlayStation 5 egyik exkluzív címe, a Returnal, amely egy ingyenes frissítéssel (Ascension) új kihívásokat kínál majd a játékosoknak.

Ennek keretében kooperatív és survival mód is érkezik azok örömére, akik szeretnek párban játszani és/vagy feszegetni a határaikat, a játékot fejlesztő Housemarque pedig most bemutatta, hogy mi vár rájuk. 

Hirdetés

Míg előbbi újdonsággal a kampányt tolhatjuk végig kooperatívan, addig utóbbi esetében egy Tower of Sisyphus névre keresztelt végtelenített módban a játékosoknak több emeletet kell megmászniuk a hullámokban támadó ellenfelek eltakarításával, lényegében ez a fő játék best of válogatása lesz.

Selene itt is felszedhető cuccokkal növelheti a fegyverkészségét és életerejét, és bizonyos szinteken új fegyverekhez és tárgyakhoz is hozzájuthat. Maga a torony is fejlődni fog, és akad még pár csavar, amik gondoskodnak róla, hogy ez ne csak egy szimpla, árkád stílusú játékmód legyen. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A legfontosabb újdonság, hogy a játékosok a torony átriumában kezdenek, és ahogy haladnak előre, úgy oldódik fel egyre több része - a sztorit is itt szállítják nekünk, Selene kommentálja a változásokat. Az egyik ilyen például a kórházi ágy, amely az alapjátékban található házhoz hasonlóan belső nézetes kalandokra kalauzol el minket, ezekkel a szakaszokkal pedig még mélyebbre áshatunk a Returnal történetében. Újrajátszhatóak lesznek, szóval további titkokat fedezhetünk fel később is.

A gameplay videó felvonultat egy új megszerezhető szuperfegyvert (Discorder) és egy vadonatúj bossot (Algos) is, nézzétek csak: 

A Returnal: Ascension március 22-én fog megjelenni PlayStation 5-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)