Hirdetés

Ilyen lesz a Serious Sam 4 meglehetősen őrületes játékmenete

|

Ha szerettétek a széria korábbi felvonásait, valószínűleg az új rész is tetszeni fog majd.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor nyár végén már ki is próbálhatjuk a Serious Sam 4-et, amiben a címszereplő mellett visszatérnek a Croteam sorozatának ikonikus ellenfelei is, akiket természetesen ismét apró cafatokra lőhetünk majd. Egy friss videóban pedig fejlesztői kommentárral kiegészítve nézhetjük meg az új rész játékmenetét.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi anyagban is tisztán látható, a Serious Sam 4 bizony rengeteg dologban hasonlít majd elődjeihez, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy újfent válogatott fegyverekkel fogjuk irtani az életünkre törő csúfságokat. Persze azért lesznek újdonságok, és a látványvilág is fejlődött valamelyest a legutóbbi epizódhoz képest, de az kétségtelen, hogy a Croteam nem igazán változtatott a jól bevált alapokon.

Ti várjátok már a Serious Sam 4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)