Hirdetés

Ilyen lesz a Sherlock Holmes: Chapter One harcrendszere

|

A világ legnagyobb elméje nem csupán gondolatokkal és szavakkal tud küzdeni.

Hirdetés

A Frogwares többször is megmutatta már, hogy mire számíthatunk a Sherlock Holmes fiatal éveit bemutató Chapter One-tól, amelyben az eddigiekkel ellentétben nem Londonban kell nyomoznunk, hanem egy szabadon felfedezhető, festői szépségű szigeten. A fejlesztők többször is utaltak már rá, hogy Sherlocknak nem csupán az elmepalotáját használva kell boldogulnia a világban, most pedig egy gameplay videónak köszönhetően a gyakorlatban is láthatjuk, hogyan veszi fel a harcot ellenlábasaival.

Hirdetés

Aki látta a Robert Downey Jr. főszereplésével készült Sherlock Holmes filmeket, az jól tudja, hogyan néz ki Sherlock Holmesnál az, ha a szavak csődöt mondanak és puszta kézzel kell bizonyítania, ahogyan azt is, hogy a fegyverek sem állnak tőle távol, ha a szükség úgy hozza. A Sherlock Holmes: Chapter One-ban is hasonló a koncepció, vagyis ha küzdelemre kerül sor, akkor fedezéket használhatunk, a környezetet is felhasználhatjuk előnyökért és a gyenge pontokat célozva győzhetünk. A készítők nem akartak senkit sem korlátozni a kiteljesedésben, így választhatunk halálos és nem halálos módszereket is. Íme:

Külön érdekes, hogy a harcokat akár ki is kapcsolhatjuk a beállításokban, ha szimplán csak a detektívfeladatokra, a felfedezésre és a sztori megismerésére vágyunk. Viszont ha még annál is több fegyverpárbajt szeretnénk, mint ami rendelkezésre áll, akkor extra kihívásért meglátogathatjuk a banditák búvóhelyeit, itt pedig teljesítményünktől függően jutalmaznak minket. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Sherlock Holmes: Chapter One november 16-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, valamint egy későbbi időpontban PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut majd. Azt is jó tudni, hogy az előrendelők megkapják a korábbi részt (Crimes & Punishments) is ajándékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)