Hirdetés

Ilyen lesz a The Sims babérjaira törő Life by You

|

A Paradox Tectonic egy külön streamben mutatta be részletesen is az életszimulátorát.

Hirdetés

A The Sims széria megkerülhetetlenné vált a műfajában: néha érkezik egy-két trónbitorló, de a koronát nem sikerül elbitorolni a folyamatosan frissülő királytól. A Maxis ráadásul már dolgozik a The Sims 5-ön, amelyet egyedül és barátainkkal együtt is játszhatunk majd, ez pedig valószínűleg újabb évekre/évtizedekre leköti majd az életszimulátorra vágyókat. 

De ne feledkezzünk meg róla, hogy két kihívó is formálódik közben, és mindkettőre érdemes odafigyelni. A Paralives egy indie csoda lesz, amely elképesztő részletességgel és a The Simsből  hiányzó funkciókkal hívta fel magára a figyelmet, a nemrég bejelentett Life by You pedig hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, viszont van egy nagy előnye: az a Rod Humble dolgozik rajta az új stúdiója, a Paradox Tectonic élén, akinek a legelső The Sims megalkotásáért is felelt. 

Hirdetés

A Life by You a Paradox Announcement Show keretében mutatkozott be, de a Paradox Tectonic most tartott neki egy külön műsort is, hogy megossza az első részleteket velünk. Az ígéreteik szerint egy nyitott világot kapunk töltőképernyők nélkül, amelyben szabadon felfedezhetünk, karriert építhetünk, családot alapítunk vagy bármi mást megtehetünk, amit szeretnénk. Elmesélhetjük majd akár egy ember, akár sokak történetét, átélhetjük ezeket felülről menedzselve vagy jobban belemélyülve is, minden beszélgetés az egyedi helyzet alapján jön majd létre, még saját dialógusokat is írhatunk. Mindezt a Human Creatorral részletesen létrehozott karaktereken keresztül, akiknek mélyebb személyiséget és jellemvonásokat is adhatunk, a külsejük testreszabásáról nem is beszélve. 

A játékmenetből nem maradhat ki az építés sem, megtervezhetjük embereink álomotthonát vagy vállalkozását a semmiből, berendezhetjük őket a legapróbb részletekig, akár az egész várost lerombolhatjuk, átrendezhetjük vagy újat húzhatunk fel helyette.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Life by You korai hozzáféréssel fog elrajtolni szeptember 12-én a Steamen és Epic Games Store-on keresztül, a Paradox Tectonic munkatársai pedig már alig várják, hogy a játékosokkal együttműködve meghatározzák azokat az ötleteket és tartalmakat, amik meghatározzák majd a fejlesztés további menetét. A játék erős modtámogatással is rendelkezni fog, olyannyira, hogy a csapat az egyik legjobban moddolható és legnyitottabb életszimulátort szeretné megalkotni. 

Ha szeretnétek visszanézni a Life by You eseményt, alább megtehetitek, csak 20 perc az egész: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)