Hirdetés

Ilyen lesz az eFootball játékmenete... ha minden tartalom bekerül

|

A Konami gameplay trailert villantott a PES ingyenes utódjához.

Hirdetés

Nagy átalakuláson ment keresztül a Pro Evolution Soccer széria, elvégre a Konami szakított ezzel a névvel, és mostantól eFootballként folytatja focis sorozatát, amely a free-to-play modellt követi majd. Az eFootball kizárólag digitális formában fog megjelenni, folyamatosan új tartalmakkal frissítik majd és természetesen lesznek benne mikrotranzakciók is, de induláskor még nem.

Nyilvánvalóan sok megválaszolatlan kérdés van még az eFootball kapcsán, amik közül a játékmenettel kapcsolatosakat most kipipálhatjuk. 

Hirdetés

A Konami ugyanis kiadott egy közel hétperces gameplay videót, ami prezentálja, hogy a rajongók és az eFootballal még csak most ismerkedők mire számíthatnak majd a meccsek során.

Az Unreal Engine 4 grafikus motorral készülő játék a megjelenéskor lényegében még egy demó lesz a vállalat szerint, több funkció, csapat és bajnokság hiányozni fog belőle, amiket tartalmi frissítésekkel adnak majd hozzá később, mindazonáltal a játékosok mozgását, a labdavezetést, a cselezést és hasonló - megújult - mechanikákat így is szemrevételezhetjük az alábbi összeállításban.

Az eFootball valamikor ősszel futhat be PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Seires S/X-re, valamint később Androidra és iOS-re is. Titeket meggyőzött a gameplay videó?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)