Hirdetés

Ilyen lesz az Evil Dead: The Game, ha éppen a gonosz halottként játszunk

|

Bruce Campbell narrálása mellett leshetjük meg, milyen érzés lesz túlélőkre vadászni.

Hirdetés

Van esélye az Evil Dead: The Game-nek arra, hogy komoly sikereket érjen el a játékosok körében, hiszen egy jól ismert franchise-ra épül, ráadásul ugyanabban a műfajban indul, mint a nagy népszerűségnek örvendő Dead by Daylight.

A Saber Interactive asszimetrikus túlélőjátékában is egy maroknyi túlélőnek kell felvennie a harcot egyetlen gonosszal, akit szintén egy másik játékos irányít. A fejlesztők friss videóját elnézve pedig még az is lehet, hogy jobb móka lesz a vadászat, mint a menekülés.

Hirdetés

A Kandarian Demon szerepébe bújó játékosnak ugyanis igen komoly eszköztár áll rendelkezésére egy-egy meccs alatt, így amíg a túlélők hétköznapibb fegyverekkel indulnak harcba, addig a gonoszok picit kreatívabb megoldásokat fognak eszközölni. A játék például lehetőséget ad arra, hogy másokat irányítsunk, vagy éppenséggel egy életre kelt fával vicceljük meg gyanútlan áldozatunkat. Látszólag még azt is elérhetjük, hogy egy ládát kinyitó játékosra miniatűr Ash-ek hozzák rá a frászt. Az is egyértelmű a frissen posztolt videó alapján, hogy vérből és brutális jelenetekből nem lesz hiány a játékban sem.

Szerencsére már a megjelenésre sem kell sokat várni, hiszen az Evil Dead: The Game május 13-án érkezik meg. Itt érdemes megjegyezni, hogy később egy vadonatúj Warhammer 40,000-játék is érkezik még a Saber Interactive csapatától, és a Painkiller széria is bővülni fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)