Hirdetés

Ilyen lesz valójában a Microsoft HoloLens

|

A Microsoft HoloLens továbbra is egy fantasztikus eszköz, de a cég az új trailerben már sokkal őszintébben mutatja be a technológia működését.

Hirdetés

Az E3 2015-ös Microsoft konferencián hitetlenkedve néztük, hogy a Microsoft HoloLens mire lesz képes a világ egyik legsikeresebb játékával, a Minecrafttal. Most is nehéz elhinni.

A lelkünk egyik naiv kis szeletkéje már arról álmodozott, hogy milyen zseniális módokon lehet majd beültetni ezt a csodával határos technológiát a videojátékokba, de azért persze a kiterjesztett valóságban sincs kolbászból a kerítés. Lehetne, de nincs. A Microsoft HoloLens ettől függetlenül egy nagyon ígéretes eszköz, amit az Oculus Rifthez hasonlóan ezer és egy helyen tudunk majd hasznosítani, az oktatástól a kutatásig, viszont a Microsoft nagyon őszinte a technológia korlátait illetően.

A legújabb Microsoft HoloLens trailerben a cég egy orvosi egyetem anatómia szakán mutatja be a lehetőségeket, és egyértelműen látszik a sokak által már korábban is felvetett látótér problémája.

Ezzel együtt persze nagyon örülünk, hogy a Microsoft nem esett bele ugyanabba a hibába, amibe pár évvel ezelőtt a Kinecttel csúnyán belenéztek. A Kinect első látványos trailere mára igazából csak egy videó arról, amit a Kinect még mindig nem tud. És már soha nem is fog tudni.

Nektek hogy tetszik a HoloLens? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)