Hirdetés

Ilyen lett volna a Call of Duty: Black Ops 4 törölt kampánya

|

A Treyarch által fejlesztett lövölde egyjátékos kampány nélkül jelent meg, pedig terveztek hozzá egyet. A kiszivárgott információknak köszönhetően már azt is tudjuk, hogy milyet.

Hirdetés

A 2018-as Call of Duty: Black Ops 4 volt a széria első olyan része, amely kampány nélkül jelent meg, ami sok játékosnál kicsapta a biztosítékot. Pedig mint az 2020-ban a Kotaku információiból kiderült, majd 2021-ben egy kiszivárgott gameplay videónak köszönhetően megerősítésre került, a Treyarch eredetileg szeretett volna ilyet, sőt dolgozott is rajta, mielőtt a kiadó kukázta az ötletet.

A GamingLeaksAndRumours subredditre viszont felkerült egy bejegyzés egy bizonyos Purpletoaster20 által, amely felvonultatja a játékmenet részleteit, képernyőfotókat és dokumentációkat is.

Hirdetés

A felhasználó elmondása szerint egy hónapokig tartó kutatás és beszélgetések csúcspontjához ért, az információgyűjtésben azok segítettek neki, akik tudtak a módról, mielőtt az elvetésre került. A szivárogtatás egy félórás videót előz meg, amelyet a jövő hét folyamán szándékoznak feltenni az internetre, addig pedig maradnak a nyilvánosságra hozott részletek. Ezek alapján a Black Ops 4 kampánya a Career nevet kapta volna, és küldetésalapú, 2v2 "verseny a célba érésig" típusú mókának tervezték, amelyet szólóban is lehetett volna játszani a gép által irányított társak segítségével. 

A sztori szerint 2070-ben, a Black Ops 3 utáni világban jártunk volna, és egy globális járványt, valamint klímakatasztrófát követő káosz évében játszódott volna a történet, amelyben két frakció kapott helyet: a World United Nations (egy központi kormányzati szerv) és a Free People's Army (a világ elszegényedett nemzetei által támogatott tömörülés).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hatása lett volna annak, hogy melyik oldalt választjuk és annak is, hogy ki nyerte volna meg a 15-20 perces meccseket, amik hat nagyobb helyszínen zajlottak volna. A missziók felvonultattak PvP és PvE szegmeneseket, járműveket, a Black Ops 3-ban látotthoz hasonló képességeket, mellékcélokat és a multis specialistákon alapuló segítőket is. 

Mindkét frakciónál lettek volna úgynevezett kezelők, akik egyszerre fontos szereplői voltak a történetnek, és a játékmenet során is fontos szerephez jutottak, a rádión keresztül voltak hallhatók. A Free People's Army számára ez Sawyer volt, a World United Nations esetében pedig a nagy tekintélyű McQueen ezredes. Mindketten teljesen kidolgozott, fontos karakterek voltak, és a Career átvezető jeleneteiben is szerepeltek. A történetnek voltak más jelentős figurái is, az egyik rendkívül fontos karakter az Újságíró, akihez több küldetés is kapcsolódott, a fő sztoriszálban ki kellett menekíteni az ellenséges vonalak mögül, ahonnan tudósított.

A még több részletet bemutató videót várhatóan augusztus 18-án tölti fel a felhasználó, aki szerint az abban látottak abból a buildből származnak, amit még a 2017-es ünnepi szezonban kaptak meg az Activision munkatársai tesztelni. Érdemes lesz visszanézni a sosem látott felvételekért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)