Hirdetés

Ilyen lett volna a Left 4 Dead elkaszált szellemi örököse

|

A Turtle Rock Studios végül kukázta a projektet, de előkerült néhány egészen menő koncepciós rajz.

Hirdetés

A Turtle Rock Studios még 2008-ban, a Valve csapatával együtt hozta el nekünk a Left 4 Dead című játékot, ami kooperatív játékmenetével viszonylag hamar népszerűvé vált, majd később még egy folytatást is kapott. A fejlesztők következő nagyobb dobása a 2015-ös Evolve volt, ami sajnos elég nagy kudarc lett, de most úgy tűnik, hogy készült a műhelyükben még egy kaland, ami működését tekintve kifejezetten hasonlított volna a Left 4 Dead szériára.

Hirdetés

Az Unforgotten Games YouTube-csatornáján jelent meg az alább is látható videó, amiből kiderült, hogy a Turtle Rock Studios megpróbált elkészíteni egy Invaders névre hallgató címet, ami tulajdonképpen a Left 4 Dead szellemi örököse lett volna. A játék a nem túl távoli jövőben játszódott volna, és egészen hétköznapi embereket irányítva vehettünk volna fel a harcot az óceánból előtörő rondaságok ellen, amik megszállták Londont.

Állítólag a csapat az Evolve megjelenése után kezdett el ügyködni az Invadersen, ami PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent volna meg. A játszható karaktereket eltérő kasztokba sorolták, és természetesen az ellenfelek között is lettek volna különlegesebb, egyedi képességekkel bíró lények. Főellenségként pedig egy gigászi, földönkívüli anyahajót alkottak meg a srácok, ami játék közben elvileg mindig ott lett volna a háttérben.

Egyébként a jelek szerint elég színes karakterfelhozatalt tervezett a csapat a játékhoz, hiszen rákhalászt, újságírót, hajléktalant, egyetemi professzort, de még szélsőbaloldali skinheadet is irányíthattunk volna.

Úgy tűnik tehát, hogy ez a játék sajnos végleg kukázva lett, de valószínűleg hallunk majd még a jövőben a Turtle Rock Studios felől, hiszen már készül az új játékuk, ami a tervek szerint szintén a Left 4 Dead szellemi örököse lesz.

Ti kipróbáltátok volna az Invaderst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)