Hirdetés

Ilyen lett volna a South Park játék, ami végül nem jelent meg (videó)

|

A South Park: The Stick of Truth hatalmas sikert aratott a rajongók körében, azt azonban kevesen tudják, hogy már több mint 10 évvel ezelőtt is készült egy South Park játék.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt bukkantak rá arra a South Park játékra, amelyet még az eredeti Xboxra fejlesztett egy kis stúdió. A játékot végül nem fejezték be, így az mostanra teljesen a feledés homályába merült, amíg egy pincéből elő nem került egy fejlesztői Xbox, amelyen a játék valószínűleg egyetlen példánya megtalálható.

A konzolt most a HappyConsoleGamer csapata vette meg, akik azonnal neki is láttak a gameplay rögzítésnek, hogy összerakják az alábbi videót. Mivel a játék erősen pre-alfa állapotban van, elég instabil volt, folyamatosan kifagyott, így csak rövid részleteket tudtak felvenni. A különböző modellek még egyáltalán nem voltak kész, így például Stan háza egy egyszínű doboz, rajta a "Stan háza" felirattal.

A játékmenet egyébként leginkább a Simpsons Hit 'N Runhoz vagy a GTA-hoz hasonlítható. Autókázhattunk volna szabadon a városban, lehetett verekedni, maga a grafika azonban inkább a kor játékait, mint a South Parkot idézte. A videót elnézve azért nem feltétlenül bánjuk, hogy a South Park: The Stick of Truth-ig kellett várnunk .

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)