Hirdetés

Ilyen lett volna a törölt Superman játék

|

Egy nyílt világ rombolható környezettel? Ez lett volna a Factor 5 Superman játéka, amit soha nem próbálhatunk ki.

Hirdetés

A képregény adaptációk korát éljük, de a Rocksteady Batman szériáját leszámítva nem sok maradandó alkotással találkozhattunk videojátékos fronton. Ha a pletykák igazak, a csapat épp egy Superman játékon dolgozik, ami lássuk be, nem kis falat.

Korábban többen is megpróbálkoztak azzal, hogy játékot csináljanak a szuperhős kalandjaiból, de a rengeteg képességnek és lehetőségnek köszönhetően egy kifejezetten komplex rendszerre van szükség ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen. A Factor 5 még 2006 környékén kezdett el dolgozni a Blue Steel kódnévre hallgató játékon, amely nyílt világot és rombolható környezetet ígért, melynek köszönhetően az ellenfelekkel átrepülhettünk volna gyakorlatilag bármelyik épületen.

A fejlesztők olyan lelkesek voltak, hogy bár a kiadó csak az Xbox 360-as és PlayStation 3-as portot rendelte be, teljesen ingyen, pusztán lelkesedésből fejlesztették a játékot Wii-re is. A projekt 2008-ban dőlt be végleg, így ezen a videón kívül mára nem sok maradt belőle.

Ti örülnétek egy Superman játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)