Hirdetés

Ilyen módokkal játszhatunk a Call of Duty: Black Ops Cold War bétájában

|

Az Activision egy új trailerrel mutatta meg, hogy milyen játékmódokat próbálgathatunk majd a Black Ops Cold War béta során.

Hirdetés

Minden területen izgalmasnak ígérkezik a Call of Duty franchise ide reménysége, a Call of Duty Black Ops Cold War, amely nem csupán egy filmszerű kampányt ígér, de egy átdolgozott multiplayert és egy visszatérő zombis mókát is.

Mielőtt az új lövölde november közepén megjelenik szinte az összes platformra, a bétateszt keretében több szakaszban is bele lehet majd kóstolni majd kóstolni a játékmenetébe, amely számos többjátékos módot tesz kipróbálhatóvá. Köztük van a szokásos Team Deathmatch, Domination és Kill Confirmed, valamint két újdonság, a 6v6-os VIP Escort és a 12v12-es, járművekkel tarkított Combined Arms is.  

Hirdetés

A béta korai hozzáférésű szakaszában az előrendelők játszhatnak majd, ez október 8-án veszi kezdetét PS4-en, majd október 10-én mindenki játszhat, aki a Sony konzoljával rendelkezik. Október 12-én bezárulnak a kapuk, de 15-én újra megnyílnak mindhárom platform előrendelői között, október 17. és 19. között pedig bárki csatlakozhat az összecsapásokhoz. 

A Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenésére november 13-án számíthatunk PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re/S-re. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)