Hirdetés

Ilyen mozgásban a Spider-Man: Miles Morales

|

A mai PlayStation 5 bemutató során láthattuk a Spider-Man: Miles Morales játékmenetét is, melybe PlayStation 4-en is belekóstolhatunk.

Hirdetés

A PlayStation 5 egyik első játéka lesz a 2020 végén érkező Spider-Man: Miles Morales, mely bár nem kínál majd olyan hosszú sztorit, mint a 2018-as Marvel's Spider-Man, így is tartalmasnak és szórakoztatónak ígérkezik. Miles Harlemben él, így egy teljesen új városrészt látogathatunk meg, és ő, valamint édesanyja, Rio Morales is kiemelt szerepet kap.

Hirdetés
 

Közben persze új fenyegetések bukkannak fel, Miles azonban exkluzív képességeket használva (mint láthatatlanná válás) küzdhet meg velük. Mint látható, PlayStation 5-ön egész szépen fog kinézni, de megtudtuk, hogy PlayStation 4-en is játszhatunk vele - és valószínűleg csak a látványban, meg talán a képfrissítési sebességen érezzük majd a különbséget. Íme 8 perc a játékból, jó szórakozást:

Aki PS4-re megveszi, később ingyen játszhat vele PS5-ön is, illetve lesz egy Ultimate Edition, mely az alapjáték remasterét is tartalmazza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)