Hirdetés

Ilyen olcsón ritkán szerezhetsz be posztapokaliptikus játékokat

|

Ha hangulatba hozott a The Last of Us és szeretnél valamilyen formában találkozni az apokalipszissel, akkor a Humble Bundle ajánlata neked szól.

Hirdetés

Egy kicsit tartok attól, hogy a The Last of Us-szeretet elindítja majd a zombiapokalipszises játékok újabb hullámát, de amíg én félve meghúzom magam az anime lányokkal díszített párnáim között, addig ti kedvezményesen vásárolhattok a Humble Bundle kínálatából.

A gamerek kedvenc online boltja/jótékonysági kezdeményezése egy újabb remek csomaggal állt elő, és tematikaként ezúttal a túlélést választották. A civilizáció romjai között kell biztosítanunk, hogy megéljük a másnapot is.

Hirdetés

Ha van legalább 13,85 felesleges eurótok, akkor behúzhatjátok a Survival Instinct csomagot, amibe bekerült a Cherobylite Enhanced Edition, a State of Decay 2: Juggernaut Edition, a The Long Dark és még pár kevéssé ismert túlélőjáték. Ezen az áron már csak akkor is megéri az összeállítás, ha csak a State of Decay 2-t akarjátok behúzni, ami mostanra egy egész tisztességes zombis móka lett.

A csomag egyébként ezúttal is egy jótékony szervezetet támogat, ami ebben az esetben a One Tree Planted nevű vállalat. A természetvédelem kulcsfontosságú kérdés korunkban, így minden forint egy nagyon jó ügyet szolgál majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)