Hirdetés

Ilyen pofás animációval nyit a Necromunda: Hired Gun

|

Meghozza a kedvet az új Warhammer 40,000 FPS mocskos világához.

Hirdetés

Remek agymozgató feladvány lenne felsorolni az összes Warhammer játékot, ami jelenleg készül, a Games Workshop bizony nem fukarkodik a jogok felhasználásával. A temérdek projekt között foglal helyet a Space Hulk: Deathwinget is jegyző StreumOn Studio újdonsága, a Necromuna: Hired Gun is, amely nem kevesebbet ígér, minthogy egy fejvadászt irányítva - egy cyberkutyussal az oldalunkon - teljesíthetünk megbízásokat egy végtelenül hangulatos és kegyetlen világban. 

Hirdetés

Az augmentációinak köszönhetően kifejezetten mobilis, a fegyverarzenálját tekintve pedig egészen halálos karakterünk a célpontok likvidálásával és a lootszerzéssel folyamatosan fejlesztheti magát, felszerelését és hűséges négylábúját is, hogy még szívósabb ellenfelek ellen vonulhasson. A legutóbbi videóban azt mutatták meg nekünk a fejlesztők, hogy mit tartogatnak számunkra a Necromunda: Hired Gun helyszínei, most pedig azt csodálhatjuk meg, hogy milyen a filmszerű nyitánya: 

A Necromunda: Hired Gun június elsején jelenik meg PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. Minket már a trailerben látható "jófiú" meggyőzött. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)