Hirdetés

Életben tartja a Bethesda a Fallout 76-ot, ilyen tartalmak jönnek idén

|

Nem hajlandó lemondani a Bethesda az online posztapokaliptikus szerepjátékról.

Hirdetés

Vannak játékok, amiket sikerül a fejlesztőcsapatnak visszahoznia a "halálból", elég csak a No Man's Sky-ra gondolni, amely tulajdonképpen megváltotta magát a játékosok szemében. Akadnak azonban olyan projektek is, amikbe akármennyi friss vért próbálnak pumpálni, csak nem sikerül feltámasztani őket, erre pedig nem is találhatnánk jobb példát a Fallout 76-nál, amelynél még a The Outer Worldsöt is jobban a szériába illőnek tartotta a közösség, pedig semmi köze a brandhez.

A Bethesda azért igyekszik újításokkal és tartalmakkal életben tartani a Fallout 76-ot, amiképpen a felhasználók is megtesznek mindent ezért, még virtuális színházi társulatot is alapítottak. A játékot 2022-ben sem fogja magára hagyni a vállalat, ezt egyértelmű tette az idei tartalmi ütemtervének közzétételével.

Hirdetés

Ebben az évben várhatóan négy szezonális frissítésre számíthatnak azok, akik még kitartanak a Fallout 76 mellett (vagy éppenséggel terveznek visszatérni hozzá): tavasszal idegenek támadják meg Appalachiát az Invaders From Beyond keretében, ami új eseményeket, random összecsapásokat, Fallout Worlds frissítést és hasonló dolgokat hoz magával. Nyáron a Test Your Metal képében komolyabb kihívásokban is megmutathatjuk, hogy mit tud a páncélunk és fegyverünk, ősszel pedig egy halálos helyszínre kalauzolnak el minket új jutalmakért és küldetésekért, ez lesz a The Pitt. Végül télen túrázni indulunk a Nuka-World On Tour lobogója alatt, különböző eseményekkel és bossokkal karöltve. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Invaders From Beyond frissítésbe ráadásul már bele is nézhetünk egy fejlesztői naplónak hála: 

A tartalmakat később részletezi a Bethesda, viszont idén lesz négy éves a Fallout 76, szóval ha most nem sikerül visszahozni a köztudatba (és nem a botrányai miatt), akkor sosem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)