Hirdetés

Ilyen újdonságokat hozott az Xbox októberi rendszerfrissítése

|

Az Xbox csapat kicsi, de hasznos újításokkal készült a felhasználók életét megkönnyíteni.

Hirdetés

A legutóbbi rendszerfrissítés többek között könnyebb fájlmenedzsmentet, átláthatóbb játékkönyvtárat és kényelmesebb multiplayert hozott az Xbox-tulajoknak. Persze a fejlesztők nem álltak meg itt, a visszajelzésekre alapozva további kényelmi megoldásokon, hasznos javításokon dolgoztak.

Ennek köszönhetően a már elérhető októberi update tovább finomítja az Xbox felhasználói élményét, méghozzá a kezelésre, a kereshetőségre és a hangokra összpontosítva.

Hirdetés

Az egyik újdonság, hogy Xbox Series X|S konzolokon keresztül módosíthatjuk a tévénk hangerejét az audio- és zenerészlegen belül, akár némíthatjuk is, ha szükséges. Ide kapcsolódik egy régóta kért funkció is: lehetőség van már az Xboxot hang nélkül indítani, valamint a bekapcsolási hangjelzést állítani. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hasznos lehet az a fejlesztés is, hogy a konzolt beállíthatjuk az otthoni Xboxunknak, így a barátok és családtagok akkor is hozzáférhetnek a játékokhoz és tartalmakhoz (beleértve a Game Pass és Xbox Live Gold címeit is), amikor nem vagyunk bejelentkezve, ráadásul offline is lehet játszani. Évente öt ilyen beállítást léphetünk meg.

Továbbá megváltozott az Xbox jelszó és a vendégjelszavak neve PIN-re, az energiaellátási módokat átcímkézték, frissítették a kontrollerek firmware-jét (az Xbox One és az Xbox Series X|S változatok mellett az Elite Series 2-ét is), megvághatóvá tették a klipeket az Xbox appban, a kezdőképernyő tetejére került egy keresősáv a gyors keresés miatt, valamint az Xbox Game Barral rögzített videókat mostantól közvetlenül importálhatjuk a Medal.tv-be, ahol szerkeszthetjük és megoszthatjuk őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)