Hirdetés

Ilyen újításokat hozhat a Marvel's Spider-Man 2

|

Az Insomniac Games egyelőre nem nyilatkozott az új játékra vonatkozó híresztelésekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend a Marvel's Spider-Man, amely 2018-as megjelenését követően Remastered verzióban is elérhetővé vált a tavalyi év végén. A játék univerzuma ugyan bővült a Marvel's Spider-Man Miles Morales-szel, viszont a rajongók továbbra is bíznak egy számozott folytatásban.

A játékokkal kapcsolatos szivárgásokkal és pletykákkal foglalkozó Reddit-oldalon osztott meg egy bejegyezést egy magát meg nem nevező személy, aki viszonylag sok részletet elárult a lehetséges Spider-Man 2-ről. A továbbiakban lehetséges spoilerek következhetnek.

Hirdetés

A név nélküli forrás szerint a játékban nagyobb lesz a térkép, mint az eredeti Spider-Manben, és mind Peter, mind pedig Miles fontos szereplő a történetben. Többnyire Petert irányítjuk majd, de Milesszal is kell küldetéseket teljesíteni. A felszerelések bővülnek, a fekete pókszerkó egyedi mechanikákkal és egyedi képességekkel lesz elérhető, köztük a "rage móddal".

A karaktereket közül Norman Osborn is jelentős lesz a történetben, de még nem mint a Zöld Manó. Várhatóan Wraith-tel és Dr. Curt Connorsszal, illetve egy egyelőre meg nem nevezett főgonosszal kell majd harcolnia Pókembernek. A történetet illetően fontos lesz még a szimbióta, amit majd Peterhez fognak kapcsolni, és Harry nem fog Venomként szerepelni. A technikai dolgokkal kapcsolatban a forrás elmondta, hogy a korábbi játékok mentéseit, így a felszereléseket, a pókruhák fejlesztéseit is át lehet majd vinni a Spider-Man 2-be.

Az Insomniac csapata egyelőre nem reagált a híresztelésekre, tehát érdemes a Redditen megosztott infókat pletykaként és kreatív ötletekként kezelni.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen a Marvel's Spider-Man lehetséges folytatásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)